Teljeskörű tetőkivitelezés

Tetőtéri ablakok cseréje

Bádogos munkák

Tetőfedés

VELUX ablakok beépítése

Szolgáltatások

Teljeskörű tetőkivitelezés

Ácsmunka, tetőfedés, bádogos munkák, teljes körű garanciával. Családi házak, társasházak, kisebb csarnoképületek tetőkivitelezése, valamint lapostetők készítése és vízzáró szigetelése PVC-vel, hegesztett kivitelben.

Tetőfedés

A tetőfedést gyors és precíz kivitelezéssel, több mint húsz éves tapasztalattal végezzük agyagcserepekkel, betoncserepekkel, műpalával, bitumenzsindellyel valamint cserepes lemezzel.

VELUX ablakok beépítése

Tetőablakok cseréje és beépítése a Velux ajánlott beépítő partnereként. A Velux teljes termékpalettájának pontos ismerete szakszerű kivitelezést garantál, az egyszerű tetőtéri ablakoktól az olyan speciális tudást igénylő termékekig, mint a divatos, úgynevezett cabrio ablakok, vagy a lemezfedésbe is beépíthető fénycsatornák.

Tetőtéri ablakok cseréje

A Velux csereprogramjának köszönhetően még egyszerűbbé válik az átlagosan 25 évente időszerű tetőtéri ablakcsere. Otthon vagyunk a folyamatosan korszerűsödő nyílászárók területén, amelyek olyan technikai megoldásokat vonultatnak fel, mint a változatos nyílási megoldások vagy az egyre hatékonyabb hőszigetelés.

Bádogos munkák

Szakszerű és pontos kivitelezés, legyen szó sima esőcsatornáról vagy íves, sávos lemezfedésről. Ami bádogból kivitelezhető, azt megvalósítjuk, teljesítve az egyedi elképzeléseket is, mint a fém tetődíszek, csúcsdíszek készítése. Lapostetők fedése, homlokzati lemezfedés, műemlék épületek felújítása, családi házak lemezfedése esztétikus, kiselemes lemezcseréppel, amely a hagyományos cserépnél könnyebb, és tökéletes vízzárást biztosít.

Gépészeti szigetelés, lemezburkolás

Ipari létesítmények berendezéseinek, vezetékeinek hőszigeteléses lemezburkolása.

Teljes állványépítés

Komplett homlokzati állványrendszerek bérbeadása 20 méteres magasságig, építészeti munkákhoz, ablakcseréhez.